MarkadAcademy

MARKAD'S

Vállalkozásfejlesztés 1 – üzleti tervezés és stratégia

Please contact the course administrator to sign up for this course.

Üdvözöljük a „Branding alapelvek és fogalmak” modulban! Ebben a tanfolyamban feltárjuk a branding lényegét, a sikeres brandek titkait és azt, hogy miért olyan fontos a vállalkozások számára. A vállalkozások sikerének egyik kulcsa az erős és megkülönböztető márkakép kialakítása és fenntartása.

Bevezetés a Vállalkozásfejlesztés és a Márképítés világába

Miért fontos a Vállalkozásfejlesztés és a Márkaépítés?Az üzleti világ dinamikus és folyamatosan változó. A vállalkozások sikere nem csak a jó ötletektől és termékektől függ, hanem attól is, hogy hogyan fejlesztik és építik fel az üzletüket. A vállalkozásfejlesztés lehetővé teszi az üzleti tervek kidolgozását, az új lehetőségek felfedezését és az akadályok megkerülését. A márkaképépítés pedig lehetővé teszi az üzletének azonosulást a piac személyiségével és értékeivel, ami hosszú távú sikerhez vezet.

Leckék

A Vállalkozásfejlesztés és márkaépítés alapjai A Márkaépítés Alapjai A sikeres vállalkozói márkaépítés jelentősége és előnyei Az Önkifejezés és Értékek kifejezése

Vállalkozási ötlet és célcsoport

Az üzleti világ építőkövei egyértelműen a vállalkozási ötlet és a célcsoport megértése. Ezek az alapok határozzák meg, hogy milyen szükségletekre válaszol az Ön vállalkozása és hogyan kommunikálja azt az emberekkel, akiknek szánta.

Leckék

Célcsoport azonosítása és megértése Piackutatás és a versenykörnyezet megértése

Üzleti stratégia megalkotása

Márkaépítési stratégia és Hosszútávú tervezés

Üzleti Fenntarthatóság és Fejlődés

Scroll to Top