MarkadAcademy

MARKAD'S

Mi a terved a jövődre nézve?

Miért ne lehetnél sikeresebb, magabiztosabb, jobb?

Miért ne szerezhetnél ehhez több tudást, készséget?

Üdvözlünk!

A MarkadAkadémia azért jött létre, hogy szakértő támogatást, értékes tudást adjon azoknak, akik megújultan, fókuszáltan szeretnék élni az életüket. Szakmai támogatást, tudást adjon a kisvállalkozók számára is.

Az emberek sokszor beiratkoznak különböző iskolákba, ahol nagyszerű oktatók tanítanak. Előfordul ugyanakkor, hogy hiába van tele a fiók különböző jobbnál jobb végzettséget igazoló bizonyítvánnyal, mégsem tudja valaki a neki való pozíciót betölteni, vagy épp nem jól pozicionálta magát a közösségében, munkahelyén, esetleg épp a vállalkozása vezetése közben merül fel az igény speciális tudásra, ismeretekre.

A MarkadAcademy kurzusain azokat a plusz skilleket, készségeket kaphatják meg tanulóink, amelyek segítik őket sikeres imázsuk kialakításában, jobb életükben, fókuszáltabb vállalkozásépítésükben.

Mit találsz nálunk?

E-learning tanfolyamok

Az online kurzusok egymáshoz kapcsolható, egymásra épülő tananyagot tartalmaznak. Nagy előnyük, hogy bárhonnan, bármikor bekapcsolódhatsz, folytathatod a félbehagyott tanulást. Minden téma gyakorlati feladatokat is tartalmaz, így biztos lehetsz az értékes tudásodban.

Amikor elvégzel egy online tanfolyamot és kitöltöd a záró visszejelzést, hivatalos tanúsítványt küldünk az elvégzett kurzusról, melyet beállíthatsz a portfóliódba is.

 

Élelmiszerip.eladó-vállalkozó szakirány - tanfolyam

5 modul leckékkel
Díja 70 000 Ft
Hivatalos tanúsítvánnyal

💡 A tanfolyam célja, hogy a résztvevők számára élelmiszeripari szakmai és üzleti ismereteket nyújtson, különös tekintettel az élelmiszer- és ital-értékesítésre, élelmiszeripari vállalkozás, üzlet működtetésére, valamint a vállalkozásindításra.

A program egyaránt hangsúlyozza az értékesítési készségeket, az élelmiszerbiztonságot, valamint a vállalkozói és menedzsment kompetenciákat.

Évértékelés-Évtervezés 2024.

3 modul 10 lecke
Díja 19 900 Ft

💡 Üdvözöllek! Ezen a kurzuson végignézzük, miért fontos és milyen lépésekből áll az üzleti évünk értékelése, a következő üzleti évünk stratégiájának megtervezése.

A kurzus modulokból és leckékből áll, letölthető hasznos táblázatokkal. A kurzushoz kapcsolódi egy Évértékelő-Évtervező workshop, ahol a gyakorlatban is kipróbálhatod a lépéseket.

Tánc instruktor – Speciális képzés

4 modul, modulonként 15 leckével
Díja 90 000 Ft
Hivatalos tanúsítvánnyal

💡 Végzett instruktoraink nem csak technikailag lesznek felkészültek – hiszen ezt eddig is tudták, nem ezért jöttek hozzánk tanulni – hanem, hanem inspiráló vezetőkké is válhatnak, akik a táncban rejlő kreativitást és érzelmi kifejezést át is tudják adni.

Program jellemzői:

 • Táncszakma alapok: Különböző mozgás- és táncstílusok, azok anatómiai és mentális értéke az emberek számára, ezek mélyebb összefüggései.
 • Inspirációs technikák
 • Életvezetési coaching: Ismerj meg speciális coaching technikákat, hogy támogasd tanítványaidat az életük más területein is.
 • Közösségépítés: Tanulj meg hatékonyan építeni és vezetni egy táncközösséget, ahol az inspiráció és a fejlődés összefonódik.

Márkaépítő Mester – Vállalkozásfejlesztés és Márképítés az alapozástól a csúcsig - tanfolyam

5 modul leckékkel
Díja 70 000 Ft

💡 A siker kulcsa az elhivatottság és a tudás kombinációja. Mindannyian vállalkozók vagyunk, akik álmodtak és létrehoztak már valamit a semmiből. Az út nem mindig könnyű, de a kitartás és a folyamatos tanulás lehetővé teszi, hogy átlépjük a korlátainkat és elérjük a csúcsot, amit megálmodtunk.

A ‘Márkaépítő Mester’ tanfolyam során olyan eszközöket és ismereteket szerezhetsz, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy egy erős, elismert és sikeres márkát, vállalkozást építs.

A tudás az erőnk, mi itt vagyunk, hogy segítsünk neked felépíteni a vállalkozásod sikerét. Indulj el velünk az úton, és érjük el együtt a kitűzött célokat!

Weboldal készítés - Webdesign tanfolyam

4 modul, modulonként 15 leckével
Díja 90 000 Ft
Hivatalos tanúsítvánnyal

💡 Ez a kurzus kiváló választás mindazoknak, akik szeretnék elsajátítani a modern webdesign alapjait, lépésről lépésre tanulva a kreatív és funkcionális weboldalak tervezését és készítését.

Áttekintés:

 • Bevezetés a Webdesign világába: A kurzus első részében megismerkedünk a webdesign alapfogalmaival és a tervezési folyamat lépéseivel. Beszélünk a tervezési trendekről és a felhasználói élmény fontosságáról.
 • Responszív design és mobilbarát weboldalak: Tanulmányozzuk a responszív design elveit, és gyakoroljuk a weboldalak alkalmazkodását különböző eszközökön való megjelenítéshez.
 • WordPress használata és testreszabása:Részletesen megismerjük a WordPresst, elsajátítjuk a sablonok kiválasztását, telepítését és testreszabását. Bővítmények integrálásával fokozzuk a weboldal funkcióit.
 • Szín és Tipográfia a webdesignban:Tanulmányozzuk a színhasználat és a tipográfia alapelveit a webdesignban. Képzett szemmel tervezzük meg a vonzó és olvasható weboldalakat.
 • UI/UX alapok és felhasználóközpontú tervezés: Elmélyülünk a felhasználói felület (UI) és felhasználói élmény (UX) tervezésében. Gyakorlati példákon keresztül tanuljuk meg, hogyan lehet a felhasználót a középpontba helyezni a tervezési folyamatban.
 • SEO alapok és weboldal optimalizáció:Ismerkedünk meg az alapvető SEO beállításokkal és technikákkal a weboldalak keresőmotorok számára történő optimalizálására.
 • Projekt alapú tanulás: A tanfolyam során kreatív projekt feladatokat végezünk el, amelyek során a hallgatók alkalmazzák az elsajátított ismereteket valós webdesign kihívásokon.
Scroll to Top