Élelmiszerip.eladó-vállalkozó szakirány
0 of 40 lessons complete (0%)
Exit Course
Alapvető élelmiszeripari ismeretek:
Élelmiszeripari szektor áttekintése
Élelmiszeripari jogszabályok és szabványok
Élelmiszerbiztonság alapjai
Élelmiszer áru csoportosítása
Korszerű táplálkozás
5 lessons
Élelmiszer- és italtermékek tárolása, bemutatása, értékesítése:
Különböző élelmiszer fajták bemutatása, tárolása
Friss zöldségek, gyümölcsök
Húsok, húskészítmények
Tej, tejtermékek
Cukrász- és sütőipari termékek
Zsiradékok, tojás
Ömlesztett áru
Áruátvétel és tárolás
Díszcsomagolások
9 lessons
Élelmiszer üzlet eszközei, adminisztrációja
Alapvető gépek, eszközök
Áruszállítás, áruátvétel
Üzlet-alapok
Adatbázis kezelés
Pénzforgalmi nyilvántartások
Etikai szabályok, lopások kezelése
Munkahelyi és vevőkapcsolatok, kommunikáció
Reklamácó kezelése
8 lessons
Vállalkozói ismeretek
Vállalkozás alapítás alapismeretek
Üzleti terv
Üzlet belső kialakítása
Élelmiszerüzlet marketingje
Üzleti etika
Munkajogi szabályok
Foglalkoztatás
Kereskedelmi egység biztonságos működtetése
8 lessons
Élelmiszer üzlet működtetése
HACCP
Munka és tűzvédelem
Pénzforgalmi szabályok
Hatósági ellenőrzések
Fogyasztóvédelem
Jövedéki termékek alapszabályai
Jótállás
Környezetvédelem
Minőségellenőrzés, minőségmegőrzés
9 lessons
Tudásfelmérő teszt
Tudásfelmérő
1 lesson, 1 quiz
Élelmiszer üzlet működtetése
HACCP
You don’t have access to this lesson
Please contact the course administrator to take this lesson.
Előző
Következő
Scroll to Top